Lese og skrive MER i matematikk

Lese og skrive MER i matematikk - Gerd Fredheim, Marianne Trettenes | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gerd Fredheim, Marianne Trettenes
DIMENSJON
4,16 MB
FILNAVN
Lese og skrive MER i matematikk.pdf
ISBN
5773144599128

BESKRIVELSE

Lese og skrive MER i matematikk har samme oppbygging og metodikk som Lese og skrive i matematikk, men kan brukes uavhengig av om man har arbeidet med den første boka. Boka er på 56 sider , fordelt på følgende temaer: nyhetsgrafikk, tallinje, diagram, tabell, kart og rene tekststykker. Lese og skrive MER i matematikk er i utgangspunktet beregnet på ca 5. trinn, men er i likhet med Lese og skrive i matematikk meget godt egnet for tilpasset opplæring oppover på trinnene.

desember 2014 | Print ut. Tekstoppgaver er ofte utfordrende for mange elever.

Boka er på 56 sider , fordelt på følgende temaer: nyhetsgrafikk, tallinje, diagram, tabell, kart og rene tekststykker. Skriving i matematikk og naturfag tjener flere formål. Elevene må bruke skriving både til å utvikle kunnskap i fagene, det vi kan kalle å skrive for å lære, og de må kommunisere kunnskapen sin til andre, altså å lære å skrive.

RELATERTE BØKER