Diskrimineringsloven om etnisitet

Diskrimineringsloven om etnisitet lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,65 MB
FILNAVN
Diskrimineringsloven om etnisitet.pdf
ISBN
4246920050122

BESKRIVELSE

Fagbokforlaget utgir særtrykk av enkeltlover fra Norges Lover i samarbeid med Lovsamlingsfondet, Det juridiske fakultet, UiO og Lovdata. Særtrykkene inneholder både faglige og historiske noter og oppdateres fortløpende ved lovendringer. De faglige notene er utarbeidet av jurister som er eksperter på det aktuelle fagområdet og helt nødvendige for den som skal orientere seg i lovverket. De faglige notene er rettighetsbelagte og ligger ikke gratis på Lovdata, slik de historiske notene gjør. Særtrykkene er også tilgjengelig som abonnement. For mer informasjon, se fagbokforlaget.no/saertrykk

diskrimineringsombudsloven § 3 tredje ledd, jf. § 1 andre ledd nr.

... som er overbevist om at enhver teori om overlegenhet basert på forskjeller mellom raser er vitenskapelig ... Diskrimineringsloven om etnisitet av 2013 erstattet den tidligere diskrimineringsloven av 6.

RELATERTE BØKER