Tro meg når jeg lyver

Tro meg når jeg lyver - Ellen G. Simensen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ellen G. Simensen
DIMENSJON
3,80 MB
FILNAVN
Tro meg når jeg lyver.pdf
ISBN
2067673309792

BESKRIVELSE

Politimannen Lars Lukassen ser muligheten til en permanent forfremmelse idet han må rykke ut til likfunnet av en tidligere klassekamerat. Situasjonen på politistasjonen i Hønefoss forverres da en uhyggelig skikkelse oppsøker barn og deler sine mørke hemmeligheter. Samtidig kommer læreren Johanna Brekke til byen for et vikariat. Lars blir raskt tiltrukket av henne. Men hva er det Johanna rømmer fra, og hvem er venn og hvem er fiende i jakten på sannheten? Tro meg når jeg lyver er en psykologisk krimroman som spenner et vidt lerret fra øst i landet til ytterst i vest.

Når lærere eller rektor spør hva jeg vil bli når jeg bli stor, så svarer jeg alltid det motsatte av det jeg vil bli. Men lot jeg meg lure? Lukter når de lyver. Dyr har ikke så lett for å lyve, men de klokeste av dem prøver likevel.

Om han planlegger tur med gutta og om han har snakket med eksen sin i det siste. Las en post her nettopp og det gikk opp for meg at kanskje det er jeg som er problemet.

RELATERTE BØKER