Eventyrskogen

Eventyrskogen - Rosie Banks | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rosie Banks
DIMENSJON
11,4 MB
FILNAVN
Eventyrskogen.pdf
ISBN
6434812575572

BESKRIVELSE

Jakten på den nest femte ingrediensen fører jentene til Eventyrskogen, der jentene må sanke en bok-knopp for å få laget en motgift til kongen -.og det haster! Dette er den femte av de seks nye bøkene om Det hemmelige riket. I Eventyrskogen vokser bøker på trær. Jentene blir venner med nissene som passer bok-trærne, men akkurat idet de har satt opp en stige for å klatre opp og hente en knopp, fremkaller den onde dronning Gemen en brå høst, slik at alle knoppene dør. Ella, Sofie og Jasmin har fått en oppgave som virker håpløs, og dronning Gemens stormryttere vokter hvert eneste skritt de tar. Å dyrke fram en ny knopp virker helt umulig - og nå er det bare to uker igjen før kong Lystig blir forvandlet til en stinkpadde for alltid! De i alt 12 bøkene (per 2016) i Secret Kingdom-serien kan leses enkeltstående, men får selvsagt en ekstra dimensjon når man leser dem i rekkefølge.

Barnehagen har i utgangspunktet 72 plasser til barn over 3 år, og 18 plasser til barn under 3 år. Har vi noen ledige plasser etter barnehageopptaket så har vi mulighet til å "veksle" inn til flere småbarnsplasser. Eventyrskogen legger stor vekt på natur og friluftsliv, noe som preger hverdagen vår.

Rundturen tar deg gjennom flere eventyr, les gjerne på skiltingen langs stien. Passer for hele familien, både store og små. Eventyrskogen skole befinner seg i Heien 29 og er en "grendaskole" for for de yngste elevene våre.

RELATERTE BØKER