Røverens siste seks timer

Røverens siste seks timer - Willie R. Garvi | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Willie R. Garvi
DIMENSJON
8,10 MB
FILNAVN
Røverens siste seks timer.pdf
ISBN
1780299108306

BESKRIVELSE

De fire evangeliene i Bibelen er den historiske kilde til Jesu liv. Forfatter Willie R. Garvi gjør seg opp tanker omkring et spennende tema. Den beryktede Barabbas, som ble sluppet fri i stedet for Jesus, og de to røverne som ble korsfestet sammen med ham, har ikke fått stor omtale. Bare noen vers i slutten av evangeliene handler om dem. Hvem var egentlig disse mennene? "Røverens siste seks timer" er en historie om røveren som ble omvendt da han var korsfestet på Golgata sammen med Jesus. Forfatteren tenker seg hvordan han kan ha opplevd Jesus. Han har sikkert hørt mye om ham. Kanskje har han møtt ham tidligere? Har han hørt Jesus tale? Har han sett et under som han gjorde? Det var denne røveren som fikk høre Jesus si: "I dag skal du være med meg i Paradis.".

De ansatte ved Tines ostepakkeri på Heimdal i Trøndelag har jobbet seks timer om dagen de siste 12 åra, men nå er det slutt. I over seks timer dinglet den kvinnelige basehopperen 80 meter over bakken. På bakken under henne var helsepersonell, politi og halve bygda tilskuere. Styrtregnet som rammet Jølster tirsdag ettermiddag var tydelig vist seks timer før i Meteorologisk institutts egen velbrukte værmodell Arome.

november 2019 kl. 20:36 Slutter med sekstimers arbeidsdag.

RELATERTE BØKER