Alltid nye muligheter

Alltid nye muligheter - Pål Abrahamsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pål Abrahamsen
DIMENSJON
12,63 MB
FILNAVN
Alltid nye muligheter.pdf
ISBN
8384212930702

BESKRIVELSE

Alltid nye muligheter handler om hva god kommunikasjon er og hvordan man kan gi inspirasjon til bedring av arbeidsmiljøet. Den er aktuell for alle som forsøker å organisere best mulig, for eksempel i oppbygging av store og små bedrifter og organisasjoner. Alltid nye muligheter handler om profesjonell samhandling, det vil si møter mellom mennesker hvor formålet er å oppnå et resultat. Med utgangspunkt i mange års virke innen det psykiatriske fagfeltet og ut fra erfaringer med organisasjoner, systemer og personer i konflikt, gjennomgår forfatteren konsekvenser av det vi gjør i samhandling med andre. Pål Abrahamsen viser oss at det alltid finnes nye muligheter, hvor vi kan forbedre samarbeidsformene våre og slippe til mer kreativitet og glede.Boka er aktuell for deg som forsøker å organisere menneskelige systemer best mulig, som for eksempel ved oppbygging og ledelse av bedrifter og organisasjoner, men også for behandlere og andre som bedre vil forstå hva menneskelige krefter består av.Boka formidler med mange praktiske eksempler et optimistisk syn og at det alltid finnes nye muligheter. Vi kan forbedre samarbeidsformene våre og slippe til mer kreativitet og glede. Alltid nye muligheter er krydret med tankevekkende og fantastiske illustrasjoner.Pål Abrahamsen er lege, godkjent spesialist i psykiatri, og har lang erfaring med pasientbehandling, undervisning, rådgivning og sakkyndighetsarbeid innen helsevesen, skole, universitet og rettsinstanser. Han har også bred erfaring med organisasjonsutvikling. Abrahamsen har deltatt aktivt i utviklingen av familieterapi i Norge og er en ukuelig optimist når det gjelder å finne nye løsninger.

Venstre er det partiet som virkelig forstår de positive effekter slike nye krefter kan bety for - BPA har gitt oss mange nye muligheter. Katarina er alltid i bevegelse, enten det er Oslo Maraton eller carving på Tryvann.

Midt mellom Kolsås og Bærums Verk i Bærum bor familien Næss Wabø, bestående av mor, far, storebror og lillesøster. Nye medievaner, nye muligheter Digitalisering og endring i forbrukernes medievaner skaper nye muligheter for en virksomhet, men også nye utfordringer. Vi snakker om nye måter å skaffe kunder på, ny og kreativ bruk av markedstiltak, mer effektiv relasjonsbygging og enklere kundetilpasning. Nye muligheter - nye utfordringer.

RELATERTE BØKER