Kalde spor

Kalde spor - Frid Ingulstad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frid Ingulstad
DIMENSJON
7,18 MB
FILNAVN
Kalde spor.pdf
ISBN
3154620912632

BESKRIVELSE

Kristian blir innkalt til militærtjeneste, søknad om fritakelse ble ikke innvilget. Men før han reiser går hans innerste håp i oppfyllelse, og Hilda trer støttende til i nødens stund. Peders mistanker sprer seg til resten av familien, og flere spor tyder på at de er begrunnet. Sjur opptrer som eier og vert på Stangerud gård, og etter begravelsen vil han at Sebastian skal bli igjen på gården. Men hvis Peder har rett, står Sebastians liv i fare.Herr Ringstad og Sebastian kom gående hånd i hånd ned trappen. Elise så at Nini stirret på gutten med hatefullt blikk, men klarte å snu om. «Du har vel ikke tenkt å reise fra pappa nå som han er så lei seg, Sebastian?» spurte hun smørblidt. Sebastian ble alvorlig. «Bestefar har sagt at jeg skal være med til Ringstad. Hugo og Jensine venter på meg. Dessuten må jeg på skolen.»

4 ... Kalde spor er en norsk drama og krigsfilm fra 1962.Manus og regi var ved Arne Skouen.I hovedrollen spiller Toralv Maurstad, Henny Moan og Alf Malland.Musikken var ved Gunnar Sønstevold.. Handlingen.

Med nåtidens vitenskap kan de løse mysterier som har ligget i dvale i mange år. En gammel mann tilstår 12 drap like før han selv blir tatt av dage.

RELATERTE BØKER