Legenden om Sally Jones

Legenden om Sally Jones - Jakob Wegelius | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jakob Wegelius
DIMENSJON
5,1 MB
FILNAVN
Legenden om Sally Jones.pdf
ISBN
3781220779399

BESKRIVELSE

Dette er en historie om uløste forbrytelser i fjerne, tåkelagte byer. Det er en historie om slu ondskap i feberhete jungler og om trofast vennskap på stormende hav. Det er en historie om lengsel, håp og grusomme svik. Det er legenden om Sally Jones.

Det er legenden om Sally Jones. Legenden om Sally Jones är en grym och vacker äventyrssaga fylld av svek och sorg, likväl som kärlek och vänskap. Med teater, rörelse, musik och ljus växer denna svindlande odyssé om Sally ... Legenden om Sally Jones.

Vi leser fortellingen slik Sally Jones gjennomgår den, selv om det er en forfatter som forteller og ikke Sally selv. Legenden om Sally Jones är en berättelse om längtan, hopp och grymma svek. Historien börjar djupt inne i den afrikanska regnskogen, där tjuvjägare tar en gorillaunge till fånga.

RELATERTE BØKER