Kjærlighetsbarnet

Kjærlighetsbarnet - Jorunn Johansen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jorunn Johansen
DIMENSJON
8,52 MB
FILNAVN
Kjærlighetsbarnet.pdf
ISBN
7396421034973

BESKRIVELSE

Kajsa rømmer med Kallin, som hun elsker over alt på jord. Men de innser at de kan ikke fortsette å flykte resten av livet, og Kajsa har ikke annet valg enn å vende tilbake og ekte Wilhelm. Livet som Wilhelms hustru blir imidlertid enda vanskeligere enn hun kunne forestille seg. Ektemannen er brutal og slem. Men hvilken annen valg har hun enn å bli, når han truer med å skade den hun elsker? «Du kan ikke gjøre det mot Kallin. Han er ikke skyld i dette. Du er gal!» skrek Kajsa. «Kallin skal bort fra Finnskogen, om jeg så skal fjerne ham selv,» sa Wilhelm kaldt. «Men du får et valg, Kajsa. Lar du meg få deg når jeg ønsker, lar jeg ham være. Hvis ikke ...» Han hevet et øyenbryn og satte blikket i henne. «Nå? Hva blir svaret ditt?»

Hjerteskjærende om lille Mani og foreldrene hans, som er forelsket, men ikke gift med hverandre. For å få leve sammen, må familien flykte fra Iran.

Hjerteskjærende om lille Mani og foreldrene hans, som er forelsket, men ikke gift med hverandre. For å få leve sammen, må familien flykte fra Iran. Kjøp 'Kjærlighetsbarnet' av Jorunn Johansen fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER