Korrespondanseanalyse

Korrespondanseanalyse - Johs. Hjellbrekke | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Johs. Hjellbrekke
DIMENSJON
5,75 MB
FILNAVN
Korrespondanseanalyse.pdf
ISBN
6254959024062

BESKRIVELSE

En introduksjon til korrespondanseanalyse - en statistisk teknikk for å hente fram strukturer i en kompleks datamatrise og presentere disse visuelt. De siste årene har statistiske analyseteknikker for kategoriske datamengder fått økt popularitet innen samfunnsvitenskapene. I denne boken tilbyr forfatteren en grundig innføring i en av disse teknikkene, korrespondanseanalyse. Dette er en analyseteknikk som særlig har blitt kjent gjennom arbeidene til den franske sosiologen Pierre Bourdieu. Målet er å vise på en så enkel og konkret måte som mulig hvordan korrespondanseanalyse kan utføres i praksis.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788215013145 En introduksjon til korrespondanseanalyse - en statistisk teknikk for å hente fram strukturer i en kompleks datamatrise og presentere disse visuelt. De siste årene har statistiske analyseteknikker for kategoriske datamengder fått økt popularitet innen sam Korrespondanseanalyse en innføring.

Strålende I tillegg inngår diskriminantanalyse samt noen viktige dataanalytiske metodar som klyngeanalyse og korrespondanseanalyse. I sammenheng med multivariable statistiske metoder blir spektralteoremet og singulær verdi dekomposisjonsteoremet for matriser tatt opp.

RELATERTE BØKER