Multi 2b, 2. utgave

Multi 2b, 2. utgave - Bjørnar Alseth, Ann-Christin Arnås, Henrik Kirkegaard, Mona Røsseland | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørnar Alseth, Ann-Christin Arnås, Henrik Kirkegaard, Mona Røsseland
DIMENSJON
5,10 MB
FILNAVN
Multi 2b, 2. utgave.pdf
ISBN
9596729028540

BESKRIVELSE

Verket knytter teori mot aktiviteter, og aktiviteter mot teori. Aktivitetene står i sammenheng med det aktuelle fagstoffet slik at elevene opplever aktivitetene som en naturlig utvidelse av fagstoffet. Elevene kan arbeide på samme oppgave, men på ulike nivå. Hvert kapittel avsluttes med en prøve, og en tilpasset og systematisk oppfølging. Tekstene i verket er korte og lettleste.

heftet, 2011, Norsk (bokmål), ISBN 9788205404977. Verket knytter teori mot aktiviteter, og aktiviteter mot teori.

Lærestoffet er strukturert i delkapitler som omtrent tilsvarer ei ukes arbeid, og i dobbeltsider som i utgangspunktet tilsvarer én undervisningstime. Multi 2B, 2. utgåve Grunnbok,matematikk for barnesteget Ann-Christin Arnås, Bjørnar ...

RELATERTE BØKER