De landflyktige

De landflyktige - Chris Pavone | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Chris Pavone
DIMENSJON
8,87 MB
FILNAVN
De landflyktige.pdf
ISBN
7171096173799

BESKRIVELSE

Amerikanske Kate Moore flytter fra Washington DC til Luxembourg på grunn av mannens jobb. Hun ser fram til et rolig liv som husmor med spaserturer, kaffebarer og helgeturer til Paris og Amsterdam. Men Kate har en hemmelighet, som etter hvert begynner å bli uutholdelig. Hun begynner også å mistenke at andre i bekjentskapskretsen har ting de skjuler. Som ikke det skulle være nok begynner Kates ektemann å opptre mistenkelig. Kate drar rundt i Europa på jakt etter svar, og blir stadig bekymret for at fortiden skal innhente henne. Jo mer hun graver, dess mer frykter hun for at hennes ekteskap, liv og familie går en uviss framtid i møte.De landflyktige er en usedvanlig veldreid thrillerdebut og romanen har imponert spenningsforfattere som John Grisham og Olen Steinhauer.

Hopp til navigering Hopp til søk. Underkategoriar.

Men Kate har en hemmelighet, som etter hvert begynner å bli uutholdelig. Kjøp De landflyktige. Amerikanske Kate Moore flytter fra Washington DC til Luxembourg på grunn av mannens jobb.

RELATERTE BØKER