Multi 1a, 2. utgave

Multi 1a, 2. utgave - Bjørnar Alseth, Ann-Christin Arnås, Henrik Kirkegaard, Mona Røsseland | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørnar Alseth, Ann-Christin Arnås, Henrik Kirkegaard, Mona Røsseland
DIMENSJON
12,95 MB
FILNAVN
Multi 1a, 2. utgave.pdf
ISBN
9318325231378

BESKRIVELSE

Bokmål Multi 2. utgave gir en jevnere og bedre progresjon i arbeidet med tall og regning de første årene. Sidetallet er øket fra 96 til 144 sider, og stoffet er nå fordelt på to grunnbøker. På 1. trinn har vi lagt inn mer arbeid med - tallene opp til 10 - telling og tallforståelse opp til 20.- utvikling av faktakunnskap og enkle regnestrategier- addisjon og subtraksjon- aktiviteter utenfor elevbøkene. Disse er beskrevet i en fyldigere Lærerens bok.

Bla i boka ... Bokmål Multi 2. utgave gir en jevnere og bedre progresjon i arbeidet med tall og regning de første årene.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, Heftet | 9788205392601 Multi 2. utgave gir en jevnere og bedre progresjon i arbeidet med tall og regning de første årene.

RELATERTE BØKER