Sort enke

Sort enke - Synnøve Eriksen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Synnøve Eriksen
DIMENSJON
4,56 MB
FILNAVN
Sort enke.pdf
ISBN
1574598220507

BESKRIVELSE

Simone kan ikke få August Vindfall ut av tankene, heller ikke det stjålne kysset på maskeballet. Etter hvert som livet på Langerud blir stadig mer uutholdelig, begynner hun å drømme om kjærlighet og frihet. Laura sørger da Johannes må tilbake til studiene i København. Under avskjeden lover de hverandre evig troskap og avtaler forlovelse til sommeren. Men mye kan skje innen den tid."Jeg skal dø, tenkte Laura skrekkslagen. Jeg fyller snart sytten år, og jeg venter barn uten å være gift. Det kunne ikke bli annerledes. Hun ble fylt av redsel for det som ventet henne. Gråten kom i smertefulle hikst. Hun så for seg slektstreet med tynne, svarte grener med klynger av datoer på hver kvist. Laura følte det som om grenene slynget seg rundt henne og nektet å gi slipp. Hun var fanget i slektstreet - det var allerede avgjort at hun skulle bli den neste til å dø."

Foto: Jan Ove Rein.Den klassiske sorte enke har en mørk ... Sort enke i nettet. Foto: NRKHun er tre ganger så stor og har gift sterk nok til å drepe han etter parringen.

Biler, møbler, treverk, etc... Sort Enke har for eksempel en type nervegift som kan gi kramper i store deler av kroppen. Men en art som blir kalt brun eneboer eller fiolinedderkopp (Loxoceles reclusa) har en nekrotisk gift som bryter ned vev, slik at man kan få sår som ikke vil gro. Vestlig sort enke Vestlig sort enke (Latrodectus hesperus)Utbredelse: Vestre deler av Nord-Amerika; fra nord i Mexico til sør i Canada.

RELATERTE BØKER