Tro og lære

Tro og lære - Steinar Moe | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Steinar Moe
DIMENSJON
11,24 MB
FILNAVN
Tro og lære.pdf
ISBN
5232524717960

BESKRIVELSE

Boken er først og fremst beregnet på studenter i lærerutdanningen, men den henvender seg også til et bredere publikum som vil studere allmenne problemstillinger knyttet til kristen tro. Den pedagogiske tilretteleggingen er hovedsaklig ment å være en rettledning for dem som skal bli lærere i kristendomskunnskap, men den er også skrevet for å være utgangspunkt for undervisning i bibelskoler, til bruk i bibelgrupper osv. Med stikkordregister.

I mellomtiden oppmuntrer vi dere til å sjekke ut våre nettkurs på kurs.omgud.net, lytte til ... Jeg tror krisetider alltid er det. Og nå vil jeg peke på noe jeg tror vi særlig kan lære oss disse dagene; nemlig å stole på færre ting.

Fra begynnelsen av har Den katolske kirken alltid erkjent at Den Treenige Gud åpenbarer seg i Skrift og Tradisjon, det vil si: i Den hellige skrift, i hele Bibelen, både Det gamle og Det nye testamentet, og i ... Læreverket Tro og tanke dekker læreplanen i religion og etikk på Vg3 i studieforberedende utdanningsprogram.. Verket består av lærebok, lærernettsted, elevnettsted og digitalbok.

RELATERTE BØKER