Døden henger i en tråd

Døden henger i en tråd - Alan Bradley | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alan Bradley
DIMENSJON
10,63 MB
FILNAVN
Døden henger i en tråd.pdf
ISBN
5639506275640

BESKRIVELSE

Flavia de Luce hadde ikke planlagt å etterforske flere mord. Men så hadde heller ikke Rupert Porson planlagt å dø. Hadde dukkemesteren endt med å filtre seg inn i sine egne tråder? Eller hadde den grufulle ulykken forbindelser tilbake til andre dystre hendelser, skjult under overflaten i den idylliske engelske landsbyen Bishop's Lacey? Døden henger i en tråd er den andre boken i suksesserien om Flavia de Luce: krimhistoriens skarpeste og skumleste 11-åring, en urovekkende småjente som i beste Agatha Christie-stil ser tvers gjennom fasadene i det engelske landsbylivet. I oppfølgeren til den internasjonale bestselgeren Det søte i bunnen i kaken må Flavia bruke alle sine evner for å komme på sporet av en mørk og gåtefull skikkelse, som trekker i snorene i en dødsdans som til slutt truer med å innhente også Flavia selv.

Og Omtale Etter at dukkemesteren Rupert Porson blir funnet død, må Flavia bruke alle sine evner for å komme på sporet av en mørk og gåtefull skikkelse som etter hvert truer Flavia selv. Flavia de Luce hadde ikke planlagt å etterforske flere mord. Men så hadde heller ikke Rupert Porson planlagt å dø.

Når dukketeatermesteren Rupert Porson opplever et svært uheldig stevnemøte med to strømførende ledninger blir Flavia ... Vår pris 149,-. Etter at dukkemesteren Rupert Porson blir funnet død, må Flavia bruke alle sine evner for å komme på sporet av en mørk og gåtefull skikkelse som etter.. Alan Bradley - DØDEN HENGER I EN TRÅD 28 Sep.

RELATERTE BØKER