På låven sitter nissen

På låven sitter nissen - Margrethe Munthe | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Margrethe Munthe
DIMENSJON
9,53 MB
FILNAVN
På låven sitter nissen.pdf
ISBN
4413693557824

BESKRIVELSE

I den populære serien Bok med lyd er dette en norskprodusert utgave illustrert av Lina Raknes med sterke, klare farger med store kontraster. En morsom bok med den kjære julesangen. Sangen starter ved å trykke på en knapp og spilles uavbrutt til slutt.

Vi tok i bruk snekkersalen på låven til møtelokale og konsertsal, så fort sagflisen var kostet fra gulv og vegger. Skal jeg være helt ærlig, så har jeg faktisk gitt opp. På låven sitter nissen (zu Deutsch: In der Scheune sitzt der Nisse) ist ein norwegisches Weihnachtslied nach einem traditionellen Text von Margrethe Munthe, die diesen erstmals in einem Liederbuch im Jahr 1911 veröffentlichte, damals noch unter dem Titel Nissen og rotterne (‚Der Nisse und die Ratten').

Julesanger.no. På låven sitter nissen med sin julegrøt, så god og søt, så god og søt. På låven sitter nissen med sin julegrøt, så god og søt, så god og søt.

RELATERTE BØKER