Urbant ungdomsliv

Urbant ungdomsliv lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,29 MB
FILNAVN
Urbant ungdomsliv.pdf
ISBN
1789549714995

BESKRIVELSE

Mennesker er emosjonelle vesener, og ikke minst ungdomstiden er preget av mange og sterke følelser. Emosjoner er et kjernebegrep innen psykologi, men tillegges mindre vekt i antropologiske og sosiologiske studier av barn og oppvekst. I denne boka undersøkes emosjonsarbeid slik det utspilles i ungdommers hverdag. Betydningen av trygge relasjoner understrekes som basis for å entre nye landskap og oppleve nye sider ved seg selv. I boka drøftes også hvordan ungdoms emosjonsarbeid utspiller seg i møte med ulike naturlandskap, jevnaldrende, aktivitetsledere og organisert friluftsliv.Urbant ungdomsliv, natur og følelser tar blant annet for seg hvordan omgivelser spiller inn på ungdoms selvforståelse hvordan det oppleves å bli introdusert for nye opplevelser og aktiviteter om vi er «fargeblinde» i Norge, og om hudfarge er viktig for hvordan vi erfarer verden og hverandre. hvilken betydning ungdom tillegger begreper som «fred og ro».Urbant ungdomsliv, natur og følelser retter seg mot studenter innen sosialt arbeid, barnevern og friluftslivsstudier, samt sosiologi og andre samfunnsfag hvor kunnskap om ungdom, ungdomskultur og oppvekst står sentralt. Boka er også aktuell for alle med en interesse for ungdomskultur og urban oppvekst i Norge.Bokas forord er skrevet av Finn Skårderud.

Han jobber med rammebetingelser og utfordringer for kollektivtransporten i større byområder, analyser av finansieringsmodeller og konkurranseutsetting. FRI FRAKT OG RETUR* - Kjøp Urban Classics klær til dame på nett - Enormt utvalg av dameklær til alle anledninger - Finn dine favorittplagg hos Zalando.no! Vi designer og bygger moderne, funkisinspirerte hus og hytter. I vår huskatalog finner du et bredt spekter av modeller som i stor grad kan tilpasses dine individuelle behov.

Legg i . Innbundet 272,-E-bok 239,-Carsten Jensen Mot stjernene : om nødvendigheten av å sette seg de høyeste mål.

RELATERTE BØKER