Daglig påfyll for sjelen

Daglig påfyll for sjelen - Håkon C. Hartvedt | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Håkon C. Hartvedt
DIMENSJON
12,51 MB
FILNAVN
Daglig påfyll for sjelen.pdf
ISBN
6713623679620

BESKRIVELSE

Gjennom korte andakter gir forfatteren deg åndelig påfyll i en travel hverdag. Andaktene tar bare ett minutt å lese, men de fleste er knyttet til en liten historie eller en tanke som du kan ta med deg ut i dagen. Her er et eksempel: Benådet I 1803 ble det gjort tre forsøk på å få briten Joseph Smith hengt. Men da knuten hadde løsnet èn gang og tauet røket to ganger, ble han ansett som «uhengbar» og benådet. Utrolig, men sant. Joseph Smith hadde ikke selv gjort noe til eller fra som skulle tilsi at dødsdommen mot ham skulle bli endret. Likevel gikk han fri dødsstraffen. Mindre utrolig er det ikke at Gud ofret sin egen Sønn for oss for at vi skulle gå fri, selv om vi så absolutt hadde fortjent å dø på grunn av våre synder mot Den Allmektige. Vidar Kristensen uttrykker både dommen og benådningen slik i en av sine mest kjente sanger: Denne dommen er absolutt, og jeg kan ikke anke. Men når jeg innser at alt er slutt, har Gud en frelsende tanke: Til jorden sender Han Jesus som tar på seg både min skyld og dom, og når han drepes uskyldig, blir min dødsdom ugyldig. Tenk jeg skal ikke dø fordi Jesus døde i stedet! All min dødsangst er nå forbi, den er byttet med glede. Ja, Jesus hjelp meg å klart forstå at det livet jeg lever nå, det er ditt liv alene.

Hartvedt. Gjennom korte andakter gir forfatteren deg åndelig påfyll i en travel hverdag.

Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv! Helbredelse av sjelen er det som er helt essensielt for om du skal få et kristentliv som Bibelen beskriver. Ikke bare det, men er du syk i kroppen? Har du problemer i psyken? Føler du at tankene dine liksom svever avsted? Vel, da må du bli helbredet i sjelen! Noen tips: Får å se innleggene må du gå inn på «Innlegg» i menyen. Det å komme seg ut i naturen, kan være påfyll i seg selv - det er mye vakkert å se på rundt deg og det kan være et svært kjærkomment pusterom i en ellers hektisk hverdag.

RELATERTE BØKER