Det tyske Europa

Det tyske Europa - Ulrich Beck | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ulrich Beck
DIMENSJON
9,97 MB
FILNAVN
Det tyske Europa.pdf
ISBN
2559466423573

BESKRIVELSE

Euro-krisen river Europa i stykker. Multilateralisme snus til unilateralisme, likhet til hegemoni, suverenitet til avhengighet, og anerkjennelse til respektløshet ovenfor andre nasjoner. I påvente av en katastrofe har det europeiske maktlandskapet endret seg fundamentalt, og gitt grobunn for et politisk monster: Det tyske Europa. "En strålende analyse av Europas skiftende maktlandskap." Joschka Fischer, utenriksminister og visekansler i Tyskland (1998-2005). Ulrich Beck er en av verdens mest fremtredende sosiologer, kanskje best kjent for sin bok Risikosamfunnet. Han er professor emeritus ved Universitetet i München og professor i sosiologi ved LSE. Boken er oversatt til norsk av Anita Wakounig Stenbakk.

januar 1871) og enda brått då Den tyske republikken vart utropt av Philipp Scheidemann (9. november 1918) og formelt då Vilhelm II abdiserte ... Okkupasjonen av Norge hadde ikke bakgrunn i tyske planer om et storgermansk rike i Europa.

Mer informasjon om det tyske miljøoblatet finner du på miljømerke.com. Bøter .

RELATERTE BØKER