Midlertidige ansettelser, innleie og vikarbyrådirektivet

Midlertidige ansettelser, innleie og vikarbyrådirektivet - Nicolay Skarning | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nicolay Skarning
DIMENSJON
8,42 MB
FILNAVN
Midlertidige ansettelser, innleie og vikarbyrådirektivet.pdf
ISBN
4850440071576

BESKRIVELSE

«Vikarer og midlertidig ansettelse kan være et minefelt om du tråkker galt. Denne boken gir deg veikartet du må ha, sammen med mange praktiske og nyttige råd du ikke visste at du trengte». Even Bolstad, daglig leder HR Norge - Når er det lov å ansette midlertidig? - Når er det lov å leie inn arbeidskraft? - Hva er mulighetene og fallgruvene når man leier inn arbeidskraft? - Hva er konsekvensene av vikarbyrådirektivet og hvordan håndterer man det best mulig? Dette er noen av spørsmålene som blir besvart i Midlertidige ansettelser, innleie og vikarbyrådirektivet. Forfatteren gir en oversikt over praktiske problemstillinger innen temaet, og gir samtidig et innspill til debatten omkring midlertidige ansettelser og innleie i Norge. Boken inneholder gode eksempler, nyttige sjekklister, gjennomgang av de viktigste dommene og eksempler på avtaler og dokumenter. Boken er nyttig for alle arbeidsgivere, bemanningsforetak, organisasjoner og arbeidstakere. Denne utgivelsen er også tilgjengelig i digital versjon på juridika.no.

innbundet, 2013. Sendes innen 3-6 virkedager.

Even Bolstad, daglig leder HR Norge - Når er det lov å ansette midlertidig? Innleie av arbeidskraft Likebehandlingsprinsippet Bemanningsforetaket skal sørge for at utleid arbeidstaker minst sikres de vilkår som han/hun ville hatt dersom arbeidstakeren var direkte ansatt i innleievirksomhet for å utføre samme arbeid. Bygg- og anleggsnæringen viser til stor økning i bruken av innleie. Utfordringen er størst i Oslo-området.

RELATERTE BØKER