Læreplan

Læreplan Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,3 MB
FILNAVN
Læreplan.pdf
ISBN
7184675630861

BESKRIVELSE

Boka tar for seg læreplan og læreplanarbeid ut i fra et forskerperspektiv. Artiklene er skrevet av forskere og handler blant annet om hva som skjer ved implementering av ny læreplan, velferdsrett og minstestandard, styring og vurderingssystemer, mangfold og inkludering, og om utvikling av profesjonell kompetanse. Boka henvender seg til lærerstudenter, studenter i utdanningsledelse, og til forskere og ansatte innenfor skole- og oppvekstsektoren. Har litteraturliste.

Oversettelser. English: syllabus, curriculum.

3 V851 ÆREPLAN ØRERKORTKLASSER Om å veilede "….at man, når det i sannhet skal lykkes en å føre et menneske et bestemt sted hen, Læreplan for førerkortklasse A V850 i Statens vegvesens håndbokserie Forsidefoto: Knut Opeide ISBN: 978-82-7207-708-1 . 3 V850A ÆREPLAN ØRERKORTKLASSER Om å veilede "….at man, når det i sannhet skal lykkes en å føre et menneske et bestemt sted hen, først og fremst må passe på å finne ham Skolen virker i et samfunn preget av store kulturelle, teknologiske, økonomiske og miljømessige endringer.

RELATERTE BØKER