Jeg vet ikke helt hva det er

Jeg vet ikke helt hva det er - Silje Bergum Kinsten | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Silje Bergum Kinsten
DIMENSJON
6,73 MB
FILNAVN
Jeg vet ikke helt hva det er.pdf
ISBN
5718609906401

BESKRIVELSE

Det føles rart. Alt vugger. Jeg lener meg forover og faller ned på gulvet.Dette er første reaksjonen hovedpersonen i Silje Bergum Kinstens debutroman, Jeg vet ikke helt hva det er, får på en av romanens første sider, som foreslår at hun kanskje lider av ME, kronisk utmattelsessyndrom. Men hun vet ikke. Hun vet ikke helt hva det er, som tittelen foreslår. Bare at det er noe. At livet slik hun kjenner det, slik hun har opp til nå har levd det, framstår forandret. Hvordan finne tilbake til livet slik det var? Hvordan fortsette når kroppen kanskje ikke orker? Og hva skjer med omgivelsene dine i en situasjon som dette?Med Jeg vet ikke helt hva det er har Silje Bergum Kinsten skrevet en sterk og gjenkjennelig roman som vil være til glede for alle og hjelp til mange. En på mange måter oppsiktsvekkende debut.

Dette er første reaksjonen hovedpersonen i Silje Bergum Kinstens debutroman, Jeg vet ikke helt hva det er, får på en av romanens første sider, som foreslår at hun kanskje lider av ME, kronisk utmattelsessyndrom.Men hun vet ikke. Jeg sa «du ser fantastisk ut, du er fortsatt eksplosiv, du er helt opplagt fortsatt sterk, og du er en av de største gjennom tidene. Mike, du er 53 år, vær så snill, ikke gjør det», sier ... Hun vet ikke helt hva det er Hun orker ikke lage middag.

Så jeg er dum vis jeg taper, men ingen vil spille med meg vis jeg vinner. Vet ikke helt hva jeg hva jeg skal gjøre her jeg. - Det ser ikke så pent ut, med alle disse plastkulene, men jeg er usikker på hvor lenge de har vært der.

RELATERTE BØKER