Evangeliet ruster ikke

Evangeliet ruster ikke - Tove Dahl | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tove Dahl
DIMENSJON
4,54 MB
FILNAVN
Evangeliet ruster ikke.pdf
ISBN
5555049636635

BESKRIVELSE

Tilbake til evangeliet! oppfordrer Tove Dahl, tidl. psykiater og forfatter av boken "Rapport fra en helomvending". Men trenger vi å komme tilbake til noe vi alt har? Dahl peker med stort engasjement i sin nye bok på muligheten for at evangeliet kan ruste ned i den enkeltes liv. I friske og direkte ordvendinger beskriver hun rustskadenes konsekvenser, og peker samtidig evangeliet fantastiske egenskap: Det kan ikke ruste! Det kan bare angripes på overflaten, i det ytre.

I friske og direkte ordvendinger beskriver hun rustskadenes konsekvenser, ... Kjøp 'Evangeliet ruster ikke' av Tove Dahl fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788252004427 Evangeliet ruster ikke.

8 For øvrig, brødre: Alt som er sant ... Evangeliet er Guds kraft til frelse. Som kristen kan jeg vite at jeg er frelst.

RELATERTE BØKER