Tre små eventyr

Tre små eventyr - Signe Torp | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Signe Torp
DIMENSJON
9,5 MB
FILNAVN
Tre små eventyr.pdf
ISBN
7568767875724

BESKRIVELSE

Her møter du "De tre bukkene bruse" og "Gullhår" og Prøysens "Geitekilling" - tre kjente eventyr på en helt ny måte. Du kan lese eventyrene høyt, samtidig som du viser fortellingene med tegnstøtte (NMT). Boken har en brukerveiledning, og de viktigste tegnene i hvert eventyr er tydelig gjengitt. Inspirerende både for mennesker med hørselshemninger og for andre som vil få en første innføring i å bruke tegn. Vakkert illustrert av Signe Torp.

Historien om de tre små fisk - Norske barnesanger. Pål sine høner - Norske folkeviser.

Her tilbyr vi eventyr og historier gratis på norsk. Du kan lese dem direkte på nettsiden, eller laste dem ned i forskjellige formater til bruk på PC, nettbrett og lesebrett. De tre små grisene : gammelt eventyr Navn: Gregersen, Torben Clante, Iben (ill) Lindhjem, Eli Nørstrud (trl) ...

RELATERTE BØKER