Faddergaven

Faddergaven - Monica Vikström-Jokela | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Monica Vikström-Jokela
DIMENSJON
4,71 MB
FILNAVN
Faddergaven.pdf
ISBN
8279215956325

BESKRIVELSE

Faddergaven er en bok til fadderen. De livsnære fortellingene i boka gir eksempler på hva en fadder kan gjøre for og med fadderbarnet sitt. Den gir også ideer til gaver til fadderbarnet, f.eks. tid, en god fortelling eller en overraskelse. I boka er det plass til å notere opplevelser man har sammen med fadderbarnet, og det er også satt av plass til bilde, fødselsdato, dåpsdato, barnets navn, etc. Forfatter Monica Vikström-Jokela er prest og mor til fem barn. Boka er illustrert med nære, varme illustrasjoner av Mervi Lindmann. Den er utgitt både på bokmål og nynorsk.

Det var der han virkelig slo gjennom. Da Bokken Lasson i 1917 ville trekke seg mer tilbake, ble han sjef på Chat Noir.

Hun slapp også til i flere talestykker, som Grete i Faddergaven, Gedske Klokkers i Barselstuen og fru Wilton i John Gabriel Borkman. Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's ... Oscar Leffmann i "Faddergaven".

RELATERTE BØKER