Frelsen ble forberedt

Frelsen ble forberedt - Johnny Vågen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Johnny Vågen
DIMENSJON
9,89 MB
FILNAVN
Frelsen ble forberedt.pdf
ISBN
5725274790671

BESKRIVELSE

Bibelen er en innholdsrik og sammensatt bok, Guds åpenbaring for mennesker til alle tider.Men Det gamle testamentets verden og tenkemåte kan synes fjern for oss. Den som leser Bibelen fra begynnelsen, kan lett gå seg fast i de første bøkene. Derfor trenger vi hjelp til å forstå de lange linjene i Guds ord.Herren viste ikke alt klart med en gang, men lot folket vente lenge før han oppfylte løftene sine i Jesus Kristus. Denne forberedelsestiden gir oss en spennende historie. Omfattende profetier og talende forbilder. Innsikt i GT historien er nødvendig for å forstå budskapet i Det nye testamentet.Denne boken gir en klar og enkel oversikt over den gammeltestamentlige historien og hjelper oss til å feste oss ved det viktigste.

Salmenes bok 116:4-5. 6 Derfor jubler dere av glede, selv om dere nå en liten stund, nødvendigvis har sorg i mange slags prøvelser.

- Det er svært lite sannsynlig at hun har smittet noen andre, sier kommuneoverlegen ... Feiloppfatning: I Titus 2:11 lærer vi om universell frelse, for der står det at Gud «bringer frelse til alle». Faktum: Det greske ordet som er oversatt med «alle» i dette verset, kan også bety «alle slags».

RELATERTE BØKER