Grønn vekst - en sunn økonomi for det 21. århundre

Grønn vekst - en sunn økonomi for det 21. århundre - Per Espen Stoknes | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Espen Stoknes
DIMENSJON
11,25 MB
FILNAVN
Grønn vekst - en sunn økonomi for det 21. århundre.pdf
ISBN
6479509243312

BESKRIVELSE

Hva gjør vi når koronakrisen er over og vi skal få samfunnet på fote igjen? Hvordan sikrer vi en vekst og velferd som både vi og kloden faktisk kan leve med i tiårene og hundreårene som kommer? Med stor entusiasme og en populærvitenskapelig formidlingsevne av de sjeldne bygger Per Espen Stoknes bro mellom miljøbevegelsen, næringslivet og folk flest. Han lanserer et nytt og bærekraftig vekstparadigme som styrker håpet om å få til et helt nødvendig grønt skifte i både norsk og internasjonal økonomi.

Grønn vekst - en sunn økonomi for det 21. århundre 332,- Overvåk Til overvåkninger.

Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev vil du få jevnlige oppdateringer om hva som skjer på vårt nettsted. Det betyr: Med reell grønn vekst kan vi, i rike land, ha en moderat (for eksempel omlag +1%/år) økning i verdiskapingen (målt i kroner) samtidig med en reell, gradvis, samlet nedgang i ressurs-forbruket (typisk målt i tonn eller økologisk fotavtrykk (for eksempel omlag -4% per år). Her finner du alle våre bøker innen emnet økonomi. Bokkilden - stort utvalg og billige bøker på nett.

RELATERTE BØKER