Jeg kan si tusen takk!

Jeg kan si tusen takk! lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,88 MB
FILNAVN
Jeg kan si tusen takk!.pdf
ISBN
8545483707043

BESKRIVELSE

Hva bør du si når du ber om å få noe? Eller når du støter borti noen ved et uhell? Eller når du får besøk?Med denne boken kan de yngste barna lære hvordan man bruker noen av de vanligste høflighetsfrasene. Les om de ulike situasjonene Lilly opplever, se på de søte illustrasjonene og bla i den lille boken for å finne de ordene som passer. CE-merket: Egnet for barn i alle aldre

Her er takk greit, men kan virke litt kjølig hvis man bare sier et enkelt takk for en gave for eksempel. Med mindre man er en veldig utadvendt person som smiler mye og sier ååh taaakk. Takk for at jeg ofte får lov å ha det gøy, jeg vil bare si deg at jeg er fornøyd.

Det er på tide å si tusen millioner takk til alle dere […] Du kan frafalle arv, dvs. si nei takk til å ta imot arv helt eller delvis, og i stedet la arven gå videre til egne barn.Hvis du ikke har livsarvinger (barn, barnebarn, oldebarn), kan du la arven gå til dine medarvinger, for eksempel til dine søsken, som i sin tur kan la arven gå videre til sine barn, altså dine nevøer og nieser..

RELATERTE BØKER