Reisen til øya

Reisen til øya - Elin Hilderbrand | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elin Hilderbrand
DIMENSJON
10,33 MB
FILNAVN
Reisen til øya.pdf
ISBN
4793849893566

BESKRIVELSE

Merediths liv vil aldri bli som før. Vennene snur henne ryggen, hun får ikke treffe barna sine, og tilværelsen som rikmannsfrue knuses da ektemannen blir tatt for milliardsvindel. Den eneste som tilbyr henne et tilfluktsted er enken og bestevenninnen Connie. De to kvinnene hjelper hverandre med å få nytt fotfeste og oppdage nye horisonter. Samtidig er de tvunget til å se på sine ekteskap og valg med nye øyne. En varm og tankevekkende bok om mot til å sette grenser, og grenseløs kjærlighet. Revidert utgave. Tidligere utgitt som Himmellandet (ISBN: 978-82-8268-751-5)

Kreta er Hellas største og mest allsidige øy. Her finner du lange strender, landsbyer, koselige byer og antikk kultur.

Bli med til en olivenpresse, eller smak på øyas egen vin. Reise; Artikler; Solreiser - de mest populære turene til sol og sommer; Publisert 20. mars 2019 kl.

RELATERTE BØKER