Brente skygger

Brente skygger - Kamila Shamsie | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kamila Shamsie
DIMENSJON
11,7 MB
FILNAVN
Brente skygger.pdf
ISBN
7141060403297

BESKRIVELSE

Brente skygger er et gripende drama om hvordan brudd skaper ny kontinuitet, nye fiender og nye venner, og hver slutt er en ny begynnelse. Nagasaki, 9. august 1945Hiroko Tanaka står på verandaen sin og betrakter landskapet som strekker seg opp mot himmelen. Hun er kledd i en kimono med tre flyvende traner på ryggen, hun er 21 år gammel og dypt forelsket i mannen hun skal gifte seg med, Konrad Weiss. Så blir verden hvit foran øynene på henne. Alt blir stille før lyden av smerte og redsel fyller luften. Og i tomrommet etterpå er alt som engang var kjært, utslettet. Det eneste som skal minne henne om alt som var, er de fugleliknende brennmerkene på ryggen hennes. I sin søken etter nye begynnelser, reiser Hiroko til Delhi to år etterpå. Der treffer hun på Konrads halvsøster, Elizabeth, mannen hennes James Burton og den karismatiske tjeneren Sajjad. Brente skygger er et gripende drama som krysser generasjoner, kulturer og kontinenter. Det er en historie om hvordan brudd skaper ny kontinuitet, nye fiender og nye venner, og hver slutt en ny begynnelse.

Møt Kamila Shamsie i samtale med Aftenpostens Mala Wang-Naveen. Etter arrangementet kan du henge på Litteraturhusets egen Onsdagskjeller. Kjøp Brente skygger fra Bokklubber Brente skygger er et gripende drama om hvordan brudd skaper ny kontinuitet, nye fiender og nye venner, og hver slutt er en ny begynnelse.

august 1945Hiroko Tanaka står på verandaen sin og betrakter landskapet som strekker seg opp mot himmelen. Hun er kledd i en kimono med tre … "Brente skygger" er en formidabel historie om svik og kjærlighet, fiender og venner - og hvordan et brudd alltid er begynnelsen på noe nytt.

RELATERTE BØKER