Det 20. århundre

Det 20. århundre - Simon Adams | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Simon Adams
DIMENSJON
6,49 MB
FILNAVN
Det 20. århundre.pdf
ISBN
8690567205726

BESKRIVELSE

Gjennom tekst og over 700 fotografier dekker boken viktige begivenheter mellom 1900 og 2000. Her finner man en blanding av politiske hendelser og utvikling innen vitenskap, teknologi, romfart, billedkunst, litteratur, musikk, teater, film, religion, filosofi, politikk, oppdagelsesreiser, krig, fred, sportsprestasjoner og vesentlige endringer i samfunnsliv og hverdag. Boken har i tillegg hundre korte biografier om menn og kvinner som har hatt stor innflytelse på samfunnsutviklingen på 1900-tallet. Har register.

KRONIKK: 2014 markerer ikke bare 200 år siden Grunnloven ble vedtatt, men også 100 år siden første verdenskrig. Det tjuende århundre er karakterisert som "ekstremenes tidsalder". Verdenskrigene og en rekke andre kriger, samt fascismen og kommunismen førte til store tragedier for hundrevis av millioner mennesker verden over.

Alle disse menneskene og utallige andre har skapt den moderne teknologien, som sender satellitter i kretsløp rundt jorden, som muliggjør mikrochips, internett, smarttelefoner og alt det andre, som i… Pris: 259,-. innbundet, 2017.

RELATERTE BØKER