Åndens frukt

Åndens frukt - Asbjørn Kvalbein | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Asbjørn Kvalbein
DIMENSJON
11,86 MB
FILNAVN
Åndens frukt.pdf
ISBN
6208771511517

BESKRIVELSE

Bibelen sammenligner en kristen med et tre! Trær er vanlige - ulike - og noen vil si: lite spennende. Men de får livskraften fra Gud. Og lever de nær ved friske vannårer, gir de frukt, bær eller kongler når tiden er inne. Alltid er bladene friske på dette bibeltreet. Dag og natt. Livet finnes også når frukten ikke funkler i sola, ja, de finnes selv i den bladløse vinterhvilen. Du vil gjerne leve et rikt kristenliv. Halvhjertet, lunken kristendom får deg til å reagere. Du får lyst til å ta deg kraftig sammen for å bli en strålende kristen? Men så møter du hverdagen med sløvhet. Forsettene visner i det daglige maset. Kan det lykkes for meg å stå fram som en helhjertet, fruktbærende kristen? Ja, hvis du får tak i vekstens hemmelighet!

24 De som hører Kristus Jesus til, har korsfestet kjødet med dets lidenskaper og lyster. 25 Dersom vi lever i Ånden, da LA OSS OG VANDRE I ÅNDEN! bøker.

Forfatter: Asbjørn Kvalbein Last ned omslag-+ Legg i handlevogn. Bibelen sammenligner en kristen med et tre ! ...

RELATERTE BØKER