Lev mer med mindfulness

Lev mer med mindfulness - Lisbeth Pettersen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lisbeth Pettersen
DIMENSJON
8,78 MB
FILNAVN
Lev mer med mindfulness.pdf
ISBN
8805073072449

BESKRIVELSE

Ikke gå glipp av gode opplevelser fordi du stadig har fokus på hva du skal gjøre i morgen eller bekymrer deg for alt mulig. Du kan faktisk endre kurs og bli oppmerksom og nærværende i øyeblikket. Mindfulness er et sett av teknikker som lærer deg å bremse ned, stoppe opp og få rikere opplevelser. Teknikkene kan blant annet hjelpe deg til å få bedre selvfølelse, oppleve mer glede, bli mer kreativ, få et mer harmonisk kjærlighetsliv, mestre vanskelige følelser, angst, stress og sykdom. I denne personlige boken forteller Lisbeth Pettersen fra sitt eget liv og deler egne opplevelser og erfaringer med sykdom, dødsfall, samlivsbrudd og en karriere med opp- og nedturer. Hun viser konkret hvordan mindfulness kan brukes i ulike situasjoner og hvordan teknikkene har hjulpet henne til å bli både tryggere og mer nærværende i eget liv.

århundres Camelot » 20 nov Selma Lønning Aarø lanserer sin nye bok ... [email protected] Mitt navn er Nikolaj Blegvad. Jeg er sertifisert mindfulness-instruktør og har mer enn 20 års erfaring med meditasjon.

Med bakgrunn i sin egen erfaring med alvorlig sykdom, samlivsbrudd og en yrkeskarriere med opp- og nedturer, deler hun teknikkene hun selv har benyttet for å bli ... Vår pris 119,-. Ikke gå glipp av gode opplevelser fordi du stadig har fokus på hva du skal gjøre i morgen eller bekymrer deg for alt mulig.

RELATERTE BØKER