På skyggesiden

På skyggesiden - Frid Ingulstad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frid Ingulstad
DIMENSJON
12,9 MB
FILNAVN
På skyggesiden.pdf
ISBN
3758518787975

BESKRIVELSE

Det føltes som om livet hans ramlet sammen, gikk i tusen biter. Han ønsket seg bort, så langt bort det gikk an å komme.«Du sendte barnet ditt fra deg, det er ikke ditt lenger. Evelyn bor hos Elise og Johan, hun ser på dem som foreldrene sine nå. Hun har det godt sammen med broren sin, Halfdan, og med Sigurd og Elvira, barna til Elise og Johan. Hun har aldri spurt etter deg, vet ikke engang at det var du som satte henne til verden. Hvis du tror du kan komme her som om ingen ting har hendt, må du tro om igjen! Da vil du ødelegge den tryggheten vi møysommelig har bygd opp rundt henne. Du vil ødelegge livet hennes. Har du tenkt på det?»

På hver side av mønepannene trekkes en kobbertråd fra ende til annen. Når denne utsettes for regn og sur nedbør dannes det kobbersulfat. Pris: 96,-.

e-bok, 2014. Leveres direkte via nedlastning.

RELATERTE BØKER