Fjern og nær

Fjern og nær Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,76 MB
FILNAVN
Fjern og nær.pdf
ISBN
4652987094336

BESKRIVELSE

Fjern og nær er en bok for dem som er nysgjerrige på verdens sosiale og kulturelle mangfold. Den gir innsikt i de enorme variasjonene som finnes i den menneskelige væremåten. Boka er et unikt verk, ikke bare i nordisk, men også i verdenssammenheng. Artiklene er skrevet av sosialantropologer som er eksperter på, og har gjort feltarbeid i, de regionene de skriver om.

Nær & Fjern er en socialøkonomisk virksomhed, der tilbyder helhedsorienterede opkvalificeringsforløb til flygtninge og indvandrere. Vi har base på det økologiske landbrug... GUD - FJERN ELLER NÆR? Om Gud føles fjern.

Jeg er redd for edderkopper, mørket, skumle menn, store høyder, uansvarlige medmennesker, sånne som kan finne på å sette seg bak rattet i en bil og kjøre med promille eller ruset på medikamenter. Hjem > Bil og maskin-belysning > Brøytelys > Godkjent LED hovedlykt med nær, fjern, varme, blink og park Godkjent LED hovedlykt med nær, fjern, varme, blink og park kr 2 649 ,- eksl. mva Hjelpere fra fjern og nær Jamie Mulligan Snith og tre av hennes kurskamerater fra Double Edge Theatre i USA tar turen til Porsgrunn for å være frivillige under PIT, skriver PD.

RELATERTE BØKER