Vår skjebne i vår hånd

Vår skjebne i vår hånd - Finn Olstad | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Finn Olstad
DIMENSJON
8,48 MB
FILNAVN
Vår skjebne i vår hånd.pdf
ISBN
6301188198200

BESKRIVELSE

I skipsfartsnasjonen Norge har sjøfolkene ofte kommet med viktige bidrag til den politiske og samfunnsmessige utviklingen. Under storstreiken i 1921 var sjømennene de første som aksjonerte. Fra midten av trettiårene kjempet forbundet om lojaliteten til norske sjøfolk i USA. Under annen verdenskrig gjorde Sjømannsforbundet en uvurderlig nasjonal innsats ved å få sine medlemmer til å ta den farefulle turen over Atlanterhavet. I denne perioden var forbundet også innblandet i påståtte kidnappinger og politisk spill på høyt nivå. I etterkrigstiden preges forbundets historie særlig av striden om Nortraships hemmelige fond og kampen mot kommunistene. Første bind av Norsk Sjømannsforbunds historie tar for seg tiden fra forbundets stiftelse fram til rundt 1960.

Les også: Sterke reaksjoner på at Trumps svigersønn skal ha ønsket hemmelig Moskva-kanal. Når det gjaldt Norge var Ibsen bitter fordi hjemlandet ikke så hans storhet, før det var gått lang tid. - Dette ble min families skjebne, sier Bille.

Vi europeere må ta vår skjebne i egne hender, understreket Merkel. Les også: Sterke reaksjoner på at Trumps svigersønn skal ha ønsket hemmelig Moskva-kanal. Når det gjaldt Norge var Ibsen bitter fordi hjemlandet ikke så hans storhet, før det var gått lang tid.

RELATERTE BØKER