Himmeløyet

Himmeløyet - Clive Cussler, Russell Blake | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Clive Cussler, Russell Blake
DIMENSJON
10,75 MB
FILNAVN
Himmeløyet.pdf
ISBN
1709693988951

BESKRIVELSE

EN SKATT FRA VIKINGTIDEN Sam og Remi Fargo befinner seg på Baffin Island for å forske på klimaendringer, da de til sin store overraskelse oppdager et perfekt konservert vikingskip i isen - fylt med gamle indianske artefakter fra Mexico.Hvordan henger dette sammen? Undersøkelsene de foretar, avdekker hint om en sammenheng mellom vikingene og den legendariske guden til toltekerne, den fjærdekkede slangen Quetzalcoatl - samt en fabelgjenstand kjent under navnet Himmeløyet. Men en rekke farlige personer finner de samme sporene. Snart er Fargo-paret på flukt gjennom jungel, templer og hemmelige gravkamre, fanget mellom skattejegere, kriminelle karteller. Ved enden av veien venter løsningen på et tusen år gammelt mysterium - eller døden.Himmeløyet er sjette bok i den eventyrlige og actionfylte Fargo-serien.

A-gruppen venter på høsten med et visst vemod. Et lite, men oppsiktsvekkende ran i en videobutikk får imidlertid fart på sakene.

Dersom du ikke er klar til å kjøpe boken, kan du legge den til i ønskelisten din. Himmeløyet; Sjølv las eg Mørketall fyrst og deretter En midtsommernattsdrøm - for nokre år sidan. Eg likte dei så godt at eg bestemte meg for å gå "tilbake i tida" for å få med meg heile serien frå start til slutt.

RELATERTE BØKER