Personalpolitiske mareritt og visjoner

Personalpolitiske mareritt og visjoner En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,61 MB
FILNAVN
Personalpolitiske mareritt og visjoner.pdf
ISBN
8623275129216

BESKRIVELSE

Ofte blir personalpolitikken, som på papiret kan være både flott og menneskelig, tilpasset det overordnete mål: økonomiske resultater, slik at både den enkelte og den tilsiktede bedriftskulturen lider under det. Slik tilpasning kan være en dyd av nødvendighet. Men selv om grensene er flytende er det likevel bred enighet om at mennesket aldri bare må bli et middel. Denne boken vil bidra til bedre samsvar mellom personalpolitiske målsettinger og virkeligheten, til større harmoni mellom arbeids- og familieliv og til færre personalpolitiske mareritt.

Du forstår ikke at du har fått et nytt yrke. Glem at du er kanskje den beste fagspesialisten og at du er kompis og godt likt av alle. I tillegg kommer vedtatte personal- og HMS-prosedyrer som regulerer arbeidsgiverpolitikken på mer detaljert nivå.

Kompetanseutvikling vil derfor være en av de viktigste oppgavene Norwegian Black Metal band Artist: Mareritt Album: Hymner til døden og mørket (EP) Year: 2005 Genre: Depressive Black Metal Label: Hexenhammer Records TrackList: 1. Preludium - sorg og hat 00:00 ... Mareritt til alle døgnets tider! Mattias bråvaknar av skriket til ei jente.

RELATERTE BØKER