Superbitchenes hemmelighet

Superbitchenes hemmelighet - A. Audhild Solberg | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
A. Audhild Solberg
DIMENSJON
7,7 MB
FILNAVN
Superbitchenes hemmelighet.pdf
ISBN
9144195903638

BESKRIVELSE

Anne Bea har fått kjæreste, og livet burde vært perfekt. Men ingenting er som hun trodde. Det hjelper ikke at hun får ei ny jente i klassen. Den nye jenta, Natalia, er sykt pen og grei og blir raskt et midtpunkt i gjengen. Plutselig er det som om Anne Bea ikke finnes lenger. Men er Natalia så grei som alle tror? Rett før avslutningsturen til sjuende får Anne Bea støtte fra uventa hold. Det blir en tur fylt av hemmelige allianser, overraskende forelskelser og en dramatisk finale. Dette er den fjerde og siste boka i serien om superbitchene.

Det hjelper ikke at hun får ei ny jente i klassen. Den nye jenta, Natalia, er sykt pen og grei og blir raskt et midtpunkt i gjengen. I 2015 kom oppfølgeren Superbitchene driter seg ut.

Audhild Solberg Superbitchene driter seg ut . 119,-På lager.

RELATERTE BØKER