Ikaros

Ikaros - Deon Meyer | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Deon Meyer
DIMENSJON
12,44 MB
FILNAVN
Ikaros.pdf
ISBN
2131138774030

BESKRIVELSE

Den 17. desember blir liket av Ernst Richter funnet i sanddynene nord for Cape Town. Richter drev et beryktet nettsted der de rike og mektige kunne skaffe seg falske alibier for sine utenomekteskapelige forhold. Rekken av mistenkte er av den grunn lang. Og hva med klientlisten? Vil den bli offentlig? Selv under normale omstendigheter ville Benny Griessel og Vaughn Cupido ha møtt på vanskeligheter. For Richters kolleger lyver alle så det renner av dem. Men omstendighetene er langt fra normale. Griessel har nemlig begynt å drikke igjen. Og Cupido er forelsket. I en av de mistenkte. 24. desember begynner en ung vinbonde å avgi tilståelse for en advokat i Cape Town, noe som snur hele saken på hodet. Ikaros er Meyer på sitt aller beste. Et intrikat plot, sømløst gjennomført og med et driv de fleste kan misunne ham. Deon Meyer (f. 1958) regnes som en av verdens fremste krim- og thrillerforfattere, og har vunnet en rekke priser.

Der var ikke mulighed for at flygte fra øen, for Minos undersøgte hver eneste båd, der afgik. Íkaros (latinsky Icarus) je v řecké mytologii synem největšího řeckého stavitele a vynálezce Daidala.. Narodil se v Athénách, avšak musel s otcem uprchnout na Krétu, kde je přijal krétský král Mínós, pro něhož poté Daidalos postavil labyrint, kde byl před světem schován Mínotaurus, napůl člověk, napůl býk..

6 av 91 hotell i Malia og vurdert til 4,5 av 5 på Tripadvisor. Biography. Ikaros was the oldest and dearest friend of Pythagoras.He somehow arranged to have the eagle sent to watch over his daughter Kassandra..

RELATERTE BØKER