Ett blod

Ett blod En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,87 MB
FILNAVN
Ett blod.pdf
ISBN
4249848981629

BESKRIVELSE

En mann blir funnet slått i hjel på et tettsted utenfor Bergen, og i hånden har den drepte et visittkort med innskriften 'Congratulations to you too'. Politiet begynner sin etterforskning og har flere mistenkte, blant annet hushjelpen og en tidligere drapsdømt slektning. Journalist Ole Bull er også tidlig på saken, og begynner å nøste i mannens bakgrunn og omgangskrets. Bull er en kjent som en skarp journalist i TV2, kjenner Bergen bedre enn de fleste, og er drevet av et intenst ønske om å være først ute med de største nyhetene. Et nytt drap skjer så i England, med det samme type visittkort lagt igjen i hånda til offeret. Alt tyder på at drapene henger sammen, og nå knyttes hooligan- miljøet i fotballmiljøet til de to drepte. Hva er det egentlig som ligger bak ugjerningene, og står flere i fare for å bli drept hvis ikke politiet og Ole Bull finner ut av hva som har skjedd? Det blir et blodig kappløp gjennom Londons gater og fotballstadioner for å finne en drapsperson som ikke skyr noen midler for å utføre sin plan. «Ett blod» er første krimbok i serien om journalist Ole Bull.

I grupper med sirkulasjonssystem pumper hjertet blod gjennom blodårer. blod - substantiv (livsnødvendig, livsopprettholdende) kroppsvæske (rødfarget hos menneske og andre virveldyr) som sirkulerer i årene Blodgrupp är ett sätt att klassificera blod från olika individer inom en viss art, där man utgår från skillnader i blodcellers egenskaper. Vid blodtransfusioner är det nödvändigt att kontrollera att blodet som ska tillföras är kompatibelt med patientens blod, eftersom svåra komplikationer annars kan uppstå. Slutsatsen blev att om D-vitaminet ligger över 50 nmol per liter blod är jag på den säkra sidan; då har kroppen mer än tillräckligt för att klara alla viktiga funktioner.

Dets vigtigste opgave er at transportere ilt og næringsstoffer rundt til kroppens celler samt affaldsstoffer væk fra cellerne igen. Et voksent menneske indeholder 4-5 liter blod. Blodsukker er et begrep som brukes om blodets innhold av glukose (druesukker), blodsukkernivå.

RELATERTE BØKER