Kjennemerket

Kjennemerket - Jorunn Johansen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jorunn Johansen
DIMENSJON
4,8 MB
FILNAVN
Kjennemerket.pdf
ISBN
4405501388622

BESKRIVELSE

Amalie får et mystisk brev i hendene. I det hevder den kappekledde at en besettende ondskap gjorde ham til drapsmann. Brevet slutter med en advarsel om at det ikke er over. Sigmund har oppført seg svært underlig den siste tiden, og da Amalie finner dagboken til Elise, moren til Ola og Sigmund, får hun innsyn i en skremmende hendelse fra barndommen deres. Beretningen får det til å gå kaldt nedover ryggen hennes. "Amalie myste nedover kjerreveien. Det var vanskelig å se hvem som kom. Solen stakk i øynene. Hun vaklet da hun oppdaget en mann med lyst hår som kom ridende mot henne. Hun kunne ikke se ansiktet hans tydelig, men han var kraftig, og håret hans duvet i vinden. Hun så lenge etter rytteren før hun snudde seg for å gå tilbake til gården. Hvorfor skalv hun slik i bena? Hvorfor banket hjertet så hurtig?"

Der ble jeg en skikkelig god vaffelsteiker, men kanskje ikke like god på å håndtere ... kjennemerket er tapt/stjålet så må det andre innleveres. De nye kjennemerkene du får vil ha en annen tegnkombinasjon enn de gamle.

Den blå stripen inneholder det europeiske flagget (tolv gule stjerner), sammen med landskoden til medlemsstaten der kjøretøyet er registrert. Alle EU-land utsteder nå kjennemerket i dette formatet, selv om det er valgfritt for medlemsstatene. Kjøp 'Kjennemerket' av Jorunn Johansen fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER