Pedagogisk dannelse og etikk

Pedagogisk dannelse og etikk - Per Arneberg | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Arneberg
DIMENSJON
3,96 MB
FILNAVN
Pedagogisk dannelse og etikk.pdf
ISBN
3843421301630

BESKRIVELSE

Boka gir økt innsikt i hva pedagogisk dannelse er, og tydeliggjør skolen som en dannelsesinstitusjon. Forfatteren presenterer og drøfter teorier om etikk, dialog og den demokratiske lærerprofesjon. Eksemplene i boka er nyttige for læreren i utfordrende samtaler med elever, foreldre og kolleger.

Frosker uten bein kan ... Pedagogisk dannelse og skoleutvikling handler om endring som et individuelt, relasjonelt og kulturelt begrep. Boka argumenterer for at endring av skolens organisasjonskultur er nødvendig for at lærere og skoleledere skal utvikle skolen til et lærende fellesskap. "Barn, IKT og etikk: en studie i digital etisk dannelse, med norske barnehager som case".

... Dette er en forutsetning for å jobbe med pedagogisk dokumentasjon og prosjektarbeid, men det må ikke skje ukritisk og ureflektert.

RELATERTE BØKER