Toppidrettens formel

Toppidrettens formel - Pål Augestad, Nils Asle Bergsgard | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pål Augestad, Nils Asle Bergsgard
DIMENSJON
8,60 MB
FILNAVN
Toppidrettens formel.pdf
ISBN
2291791711847

BESKRIVELSE

Boka handler om toppidrettsutøvernes hverdag, organisering av toppidretten og de politiske vedtakene bak de olympiske medaljene. Forfatterne ønsker spesielt å se på de sosiale strukturene, prosessene og normene rundt organiseringen, med Olympiatoppen som den sentrale organisasjonen. Har litteraturliste.

Det kan være krevende å kombinere studier med toppidrett. NTNU har kunnskap om hvordan du kan tilrettelegge for toppidrett med studier. Sport, spill og lek: Mot en heuristisk tilnærming.

ISBN 9780736041522, 2003 ... Toppidrettens pris Lagt ut på juli 23, 2017 Forfatter triallan Kategorier Annet Stikkord startsiden. Livet som en toppidrettsutøver er et fint og givende liv, men kan også være et hardt liv.

RELATERTE BØKER