Vi sloss for Norge

Vi sloss for Norge - Arvid Bryne | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arvid Bryne
DIMENSJON
4,47 MB
FILNAVN
Vi sloss for Norge.pdf
ISBN
9437483056815

BESKRIVELSE

En gang dødsfiender på hver sin side i en brutal krig. Bjørn Østring, brennende medlem av Nasjonal Samling, soldat på Østfronten og sjef for Quislings livgarde og Svein Blindheim, høyt dekorert motstandsmann fra aprildagene 1940, håndplukket til Kompani Linge, aktiv sabotør bak de tyske linjer og toppmann i Milorg. I dag er de ikke bare naboer, men også gode venner.

Bjørn Østring, brennende medlem av Nasjonal Samling, soldat på Østfronten og sjef for Quislings livgarde og Svein Blindheim, høyt dekorert motstandsmann fra aprildagene 1940 ... Arvid Bryne- Vi sloss for Norge- Frontkjemper og motstandsmann- fiender i krig, venner i fred. Oslo 2007, innbundet bok i bra stand, fint vareomslag- illustrert- 181 sider.

Østring og Blindheim var begge villige til å ofre livet for noe de ... Vi sloss for Norge - Frontkjemper og motstandsmann, Fiender i krig, venner i fred - Pen bok Send mail for mer info. Hentes i Oslo eller på Kløfta.

RELATERTE BØKER