Klokke & katedral

Klokke & katedral - Helge Erik Solberg | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helge Erik Solberg
DIMENSJON
7,28 MB
FILNAVN
Klokke & katedral.pdf
ISBN
5143836129370

BESKRIVELSE

"Jeg ønsker alle lesere en spennende reise, med en god reiseleder!" sier Lars Roar Langslet i sitt forord til boken som er blitt en oppdagelsesreise i tidens og evighetens grenseland. Forfatteren gir oss et møte med tenkere - filosofer og teologer - fra gresk antikk, kirkefedrenes epoke, middelalderen og moderne tid, samt bibelske tekster. Kjentfolk som har villet skue inn i evighetens domene har hevdet at evigheten er utenfor tiden, mens andre igjen sier at både Gud og mennesker tilhører den timelige verden. Klokke & katedral, utgitt med støtte fra stiftelsen Fritt Ord, gir et svært interessant svar.

Send en SMS til 59 44 15 15 Vekking innen 24 timer: Skriv klokkeslettet, 4 siffer. Den berømte Notre-Dame-katedralen i Paris herjes av en voldsom brann. Store deler av taket og spiret har rast sammen, og brannen sprer seg raskt. Hva er klokka nå Denne siden inneholder alltid riktig tid, klokken er synkronisert til atomklokkene der ute på internett.Nettstedet er mobil-kompatibel og vil fungere godt i både mobiler og nettbrett.

Bestill telefonvekking pr SMS. Send en SMS til 59 44 15 15 Vekking innen 24 timer: Skriv klokkeslettet, 4 siffer. Den berømte Notre-Dame-katedralen i Paris herjes av en voldsom brann.

RELATERTE BØKER