Unntaket

Unntaket - Christian Jungersen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christian Jungersen
DIMENSJON
4,61 MB
FILNAVN
Unntaket.pdf
ISBN
8232212109025

BESKRIVELSE

Iben og Malene er to av fire kvinner som jobber sammen på Dansk senter for informasjon om Folkemord. En dag mottar de dødstrusler, og mistenker umiddelbart en serbisk krigsforbryter som de tidligere har skrevet om. Etter hvert som spenningsnivået på kontoret stiger begynner kvinnene å mistenke hverandre.Kontoret blir en kamparena hvor mobbing og mistenkeliggjøring utvikler seg til en heksejakt hvor det ikke lenger er mulig å se hvem som er venn eller fiende. Samtidig er den serbiske krigsforbryteren på vei til Skandinavia...

Formidling av undervisningstjenester er også unntatt fra avgiftsplikt. Unntaket er leger som har startet spesialiseringen før 1. mars 2019.

For idrettsarrangementer, som kamper, cuper og stevner, gjelder fortsatt krav om minst 1 meters avstand og inntil 50 personer. Les mer om organiserte fritidsaktivitet for barn og unge. At unntaket fører til grensedragningsspørsmål, er etter departementets oppfatning ikke et tilstrekkelig tungtveiende hensyn til at det er nødvendig å pålegge en plikt til vurdering av personvernkonsekvenser.

RELATERTE BØKER