Når kvinner skal sjefe menn

Når kvinner skal sjefe menn - Barbro Dahlbom-Hall | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Barbro Dahlbom-Hall
DIMENSJON
3,14 MB
FILNAVN
Når kvinner skal sjefe menn.pdf
ISBN
8681552939937

BESKRIVELSE

Hensikten med boka er å lære kvinner å sjefe, det vil si ta ledelsen og ansvaret og sette klare og tydelige grenser mot menn. Videre vil forfatteren at de kvinner som skal sjefe og lede skal gjøre dette slik det er naturlig for dem, og ikke herme etter mennene. Har litteraturliste. Illustrert.

Kvinners straff virker. Men hvordan kan en slik praksis endres, og i hvilken retning? Det er slett ikke gitt at vi må begynne å straffe kvinner som om de var menn.

FNs kvinnekonvensjon fra 1981 skal sikre at kvinner har like rettigheter som menn. Ny undersøkelse: Kvinner vil ha like mye sex som menn - men én ting stanser dem. Det er særlig én årsak til at kvinner ikke har så mye sex som de egentlig vil. Assistert befruktning for enslige kvinner blir tillatt i Norge.

RELATERTE BØKER