Purriot og den falske nissen

Purriot og den falske nissen - Bjørn F. Rørvik | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn F. Rørvik
DIMENSJON
3,47 MB
FILNAVN
Purriot og den falske nissen.pdf
ISBN
3864627846777

BESKRIVELSE

Den femte boka om detektivhelten Purriot vil garantert glede store og små krimelskere.«Nisseslask stjal gavene» leser mesterdetektiven Purriot i Hurlum Dagblad. En falsk nisse har lurt et helt nabolag trill rundt og stjålet gavene deres. Noe så frekt! Når det viser seg at skurken også har stjålet gaven som Purriot og Paprika ga til Beate, får Purriot nok. Nisseslasken må fanges!

«Nisseslask stjal gavene» leser mesterdetektiven Purriot i Hurlum Dagblad. En falsk nisse har lurt et helt nabolag trill rundt og stjålet gavene deres. Den femte boka om detektivhelten Purriot vil garantert glede store og små krimelskere.

Noe så frekt! Når det viser seg at skurken også har stjålet gaven som Purriot og Paprika ga til Beate, får Purriot nok. Purriot og den falske nissen. Lagt inn av Sigrun Feiring «Nisseslask stjal gavene» leser mesterdetektiven Purriot i Hurlum Dagblad.

RELATERTE BØKER